Elektriker som är specialister på belysning

Megael hjälper till med stora och små installationsuppdrag i Stockholm med omnejd.

Det började som ett elinstallationsföretag 1995.
Idag har vi unik kompetens inom ljusdesign.


Megael startades av Pelle Nyström och började som ett elinstallatörsföretag i mitten av 1990-talet. Genom uppdragsgivare som behövde hjälp med utmanande ljus- och belysningsuppdrag har Megael växt till en bred och kunnig helhetsleverantör inom miljöbelysning, ljusdesign och elanläggning. Idag består Megael av åtta anställda och hjälper kunder i Stockholm med omnejd. I flera uppdrag har arbetet inneburit arbeten på plats i stora delar av Sverige och även Norden. 

Hos oss får du hjälp med att bygga upp en miljö där armatur och belysning ger rätt funktion och stämning och där elsystemet bakom är effektivt och optimerat för ditt företag eller ditt hem.
Att hitta lösningar som är anpassade efter den lokal vi arbetar med har blivit en av våra absoluta styrkor. Det gör att du får en leverantör som behärskar både design, projektering samt elinstallation och ljus.

Engagemang och lösningar är två viktiga ben som funnits med Megael sedan starten. När du väljer oss får du en samarbetspartner som både är idérik och anpassar förslag efter dina önskemål.
Du får en leverantör som arbetar för att dina mål ska kunna förverkligas och arbetar med öppen dialog. Vi gillar processen och är alltid tillgängliga som bollplank. Bredd, kompetens och kreativitet är det vi tar med oss in i varje uppdrag.


Ljusbollar på Radisson Blue Royal Viking Hotell Stockholm med egen konstruktion och montage
Elipsformad armatur på Ulfsunda Slott i Bromma med egen design och tillverkning
Fasadbelysning på Illustrationen 6 i Linköping med egen design och tillverkning

Megaels värdegrund


Samarbete är en av de allra viktigaste faktorerna för ett lyckat resultat och nöjda kunder. Allt vi levererar bygger på att vi:
  • behandlar alla människor på ett sådant sätt som vi själva också vill bli behandlade.
  • har hög standard, erfarenhet och bryr oss om helheten.
  • är positiva och har stor kompetens och är flexibla problemlösare.
  • tar ansvar för våra arbetsuppgifter och vårt mål är att skapa förtroendefullt samarbete med våra kunder.